NISSAN VAS NAGRAĐUJE

Ovo je 11 najljepših golova Lige prvaka; koji je vaš izbor?

31.05.2016 u 10:26

Bionic
Reading

Slavljem nogometaša Real Madrida, ukupno 11. u povijesti kluba, završila je još jedna sezona nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League). Kao što je poznato finalna utakmica Reala i Atletica završila je 1:1, a odlučena je tek nakon produžetka tj. nakon toga - jedanaesteraca. Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna između 11 ODABRANIH i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan. Ovaj krug glasovanja traje od 29.5. do 20.6.2016.

U Milanu je odigrana finalna utakmice nogometne Lige prvaka  Real Madrid - Atletico Madrid, a kao što je i običaj na redu je posljednje  glasanje za Gol tjedna u nagradnoj igri Nissana koja za ovaj krug traje od 29.5. do 20.6.2016. Uz vašu pomoć biramo najbolji gol iz ove sezone, a u izboru Nissanovog žirija u konkurenciji se našlo najboljih 11 golova Lige prvaka (UEFA Champions League). Kao i dosad možete osvojiti atraktivne nagrade.

U izboru Nissanovog žirija u konkurenciji najboljih 11 golova ovogodišnje Uefine Lige prvaka tako su se našli:

Alessabdro Florenzi (Roma-Barcelona 1:1), zatim Luis Suarez (Barcelona-Bayer 2:1), Hulk (Zenit-Lyon 3:1), Willian (Chelsea-Dinamo Kijev 2:1), Lionel Messi (Barcelona-Roma 6:1), Mawel Cornet (Valencia-Lyon 0:2), Cristiano Ronaldo (Roma-Real 0:2), Luis Suarez (Barcelona-Arsenal 3:1), Antoine Griezmann (Atletico-Barcelona 2:0), Saul Niguez (Atletico-Bayern 1:0) i strijelac iz finala Yannick Carrasco (Real M.-Atletico 1:1)

Podsjetimo, kada je riječ o finalu Real je poveo u 15. minuti kada je nakon ubačaja Kroosa Bale proslijedio loptu glavom, a Sergio Ramos ju iz blizine proslijedio u mrežu. Branič 'kraljevskog kluba' bio je u malom zaleđu prilikom realizacije, no sudac Clattenburg priznao je pogodak.

Borbeni Atletico u 79. minuti dočekao je svoj trenutak, a nakon ubačaja Juanfrana Carrasco je iz blizine izjednačio na 1:1 i odveo utakmicu u produžetak.

Na koncu, nakon dodatnih 30 minuta, nije bilo golova i Real je bio sretniji i spretniji sa 5:3 za veliko slavlje.

Na vama je da još jednom pogledate svih 11 golovaOVDJE i izaberete najbolji, a najsretniji čitatelj može osvojiti sljedeće:

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.

Nagrade u ovom kolu

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan. Ovaj krug glasovanja traje od 29.5. do 20.6.2016.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri Nissana, trebate nakon registracije (upisati ime i prezime, e-mail…) jednim klikom potvrditi svoju prijavu i ulazite u bubanj za nagradu. Naravno, prije toga morate glasati za najbolji gol (klik na prozorčić i GLASUJTE na dnu ekrana). Uz dva klika možete do atraktivnih nagrada! Prvo se registrirajte OVDJE

Sve detalje o nagradama saznajte OVDJE

Izaberite najbolji Gol tjedna UEFA Champions League i osvojite atraktivne nagrade:

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.

Koji je gol vaš favorit?