TREBAT ĆE 30 MILIJUNA

Simeone došao po Ligu prvaka, 'usput' kupuje i sjajnog Hrvata

28.05.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Večeras se u 20.45 sati na milanskom San Siru igra finale Lige prvaka, a emisari Atletico Madrida za razliku od igrača već misle i na iduću sezonu

Atleticovi pregovarači, otkrivaju talijanski mediji pozivajući se na Gazzettu, održali su sinoć sastanak s predstavnicima Intera i menadžerske agencije Doyen sports po pitanju odvođenja Marcela Brozovića na Vicente Calderon.

U Interu su svjesni da će univerzalni hrvatski veznjak ovoga ljeta vjerojatno promijeniti sredinu, no osim Atletica 'u rukavu' imaju i interes Arsenala i Chelseaja i nikuda im se ne žuri.

Španjolcima su navodno poručili da licitacija počinje na 30 milijuna eura, čime bi Talijani na njemu zaradili više od 20 milijuna eura samo godinu nakon što su otkupii ugovor od zagrebačkog Dinama. Brozoviću aktualni ugovor istječe tek za tri godine i Inter je u sjajnoj poziciji za pregovore.


Iako se moćne engleske klubove nikada ne smije podcijeniti u ovakvim pregovorima Doyen sports održava sjajne odnose s Atleticom i Talijani navode kako je Simeone prilično blizu priključivanja neumornog Brozovića svojim 'nogometnim trupama'. Ako večeras svladaju Real i postanu europski prvaci, još će lakše privlačiti igrače svjetske klase, što Marcelo svakako jest.