NIJE MU TO TREBALO

Bahata provokacija zvijezde Reala zapalila igrače Atletica!

25.05.2016 u 14:07

Bionic
Reading

Uoči velikog finala Lige prvaka Gareth Bale je ustvrdio kako niti jedan igrača od Atletica ne bi imao mjesta u udarnoj postavi Real Madrida, što će Simeoneovim igračima zasigurno biti dodatni motiv na terenu...

Velški 26-godišnji nogometaš iznimno samouvjeren dočekuje završnicu elitnog klupskog nogometnog natjecanja u subotu na San Siru, u kojoj je uvjeren da Real ima ulogu favorita, bez obzira na poraze koje je ove sezone doživio od gradskog rivala.

'Po meni, niti jedan igrač Atletica ne bi mogao igrati u Realu. Imamo bolje igrače na svim pozicijama,' izjavio je Gareth Bale te tako poslao otrovnu strelicu prema superniku što će sigurno motivirati Simeoneove igrače.

'Borit ćemo se do posljednjih minuta kako bi pobijedili. Znamo da nas čeka teška utakmica protiv sjajne momčadi poput Atletica, no znamo da to možemo napraviti. Moramo biti strpljivi, stvarati prilike i biti precizni pred golom,' zaključio je ofenzivac 'kraljevskog kluba' u nešto politički korektnijem stilu.

Podsjetimo, Real je bio koban za Atletico u posljednja tri izdanja Lige prvaka, dok je sasvim suprotna situacija bila u Primeri. Finale u subotu također će biti repriza onog iz 2014. godine u kojem je Ancelottijev Real tijesnim preokretom dotukao Simeoneove igrače u produžetku i osvojio desetu europsku krunu.