NISSAN VAS NAGRAĐUJE

Ovo su tri najljepša gola polufinala Lige prvaka; koji je vaš izbor?

30.05.2016 u 08:37

Bionic
Reading

Nakon sezone pune sjajnih poteza i ponekog iznenađenja napokon su poznati finalisti nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), a kao i dosad Nissanov tim izabrao je najbolje golove sa polufinalnih utakmica. Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan. Ovaj krug glasovanja traje do 20. 5. 2016.

Odigrane su sve četiri utakmice četvrtfinala nogometne Lige prvaka te je naravno započelo glasanje za Gol tjedna u nagradnoj igri Nissana koja za ovaj krug traje do 20. 5. 2016. Uz vašu pomoć biramo najbolje golove uzvratnih utakmica četvrtfinala  nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), a kao i dosad možete osvojiti atraktivne nagrade.

U izboru Nissanovog žirija, kada je riječ o polufinalnim utakmicama nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), nalaze se tri atraktivna i vrlo važna gola; Saul Niguez (Atletico-Bayern 1:0) zabio je za domaću pobjedu svoje momčadi nakon sjajnog driblinga, Antoine Griezmann (Bayern-Atletico 2:1) je u Munchenu zabio gol vrijedan prolaska u finale, a Robert Lewandowski (Bayern-Atletico 2:1) našao se na ovoj listi golom koji je držao Bayern u igri za prolazak u finale. Sve redom golčine od kojih boli glava!

Na vama je da pogledate svih pet golova OVDJE i izaberete najbolji, a najsretniji čitatelj može osvojiti sljedeće:

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.

Nagrade u ovom kolu

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan. Ovaj krug glasovanja traje do 20. 5. 2016.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri Nissana, trebate nakon registracije (upisati ime i prezime, e-mail…) jednim klikom potvrditi svoju prijavu i ulazite u bubanj za nagradu. Naravno, prije toga morate glasati za najbolji gol (klik na prozorčić i GLASUJTE na dnu ekrana). Uz dva klika možete do atraktivnih nagrada! Prvo se registrirajte OVDJE

Sve detalje o nagradama saznajte OVDJE

Izaberite najbolji Gol tjedna UEFA Champions League i osvojite atraktivne nagrade:

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.

Koji je gol vaš favorit?