DIVLJAO U MÜNCHENU

Simeone si ne može pomoći: Ovaj put neće biti kažnjen!

04.05.2016 u 17:19

Bionic
Reading

Diego Simeone opet se pobrinuo za kontroverze tijekom uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka na Allianz Areni, pao je 'klinč' s Franckom Riberyjem, a potkraj utakmice lupio je i svog pomoćnika...

Argentinski stručnjak s Atleticom je osvojio sve što se moglo osvojiti, osim Lige prvaka. Novi pohod na najvrjedniju europsku krunu imat će potkraj mjeseca na San Siru i to će biti jedina utakmica na kojoj će još imati pravo sjediti na klupi ove sezone, s obzirom da je u Primeri zbog ubacivanja dodatne lopte na teren kako bi se Malaga zaustavila u kontri dobio suspenziju do kraja prvenstva.

U utorak na Allianz Areni također je bio blizu zaraditi suspenziju, jer je opet divljao. U jednom trenutku završio je u 'klinču' s Franckom Riberyjem koji je temperamentnog Simeonea pokušavao obuzdati tijekom jedne svađe.


U sudačkoj nadoknadi utakmice opet je izgubio živce i udario svog pomoćnika, u stilu Gennara Gattusa koji slične stvari radi u Italiji.


Simeone je na kraju ipak prošao nekažnjeno i mora mu se priznati da njegov trenerski stil, koliko god bio kontroverzan, danas prolazi i jedan je od rijetkih koji je u stanju prkositi europskim nogometnim bogatašima.

'Nije slučajnost kad netko igra tolika finala. Kup kralja, Europska liga, dva finala Lige prvaka...nije to slučajnost i to jako lijepo govori o svima koji okružuju ovaj klub. Pokušavamo igrati prema karakteristikama naših igrača i iskoristiti što imamo,' objasnio je Diego Simeone i tako odgovorio kritičarima koji Atleticov nogomet nazivaju ružnim.