OCJENA NASTUPA LUKE

'Modrić nije mogao bolje, jer mu suigrači nisu pomogli!'

27.04.2016 u 09:22

Bionic
Reading

Nastup Luke Modrića protiv Manchester Cityja naišao je na različite reakcije španjolskih medija: dnevnik Marca hvali njegov nastup, dok mu je Sport dao nisku ocjenu...

Hrvatski 30-godišnji veznjak po običaju je zajedno s Tonijem Kroosom držao sredinu terena 'kraljevskog kluba' u utakmici na Etihadu koja je na kraju završila rezultatom 0:0.

Reakcije španjolskih medija na nastup Luke Modrića su različite. Dnevnik Marca smatra da je bio dobar, no nije imao potporu ostatka momčadi.

'Bio je odličan. To što nije napravio više bilo je zato što mu njegovi suigrači nisu pomogli. Ostaje mu tjedan dana da uštima violinu i zasvira pobjedničku simfoniju na Bernabeuu,' piše najugledniji španjolski dnevnik u osvrtu na utakmicu.



Dnevnik Sport dao je pak Modriću prilično nisku ocjenu 6, uz objašnjenje da nije bio dovoljno agresivan ni ofenzivno orjentiran.

'Modrić je stalno tražio red i ravnotežu te izbjegavao kaos, što je ovaj put usporavalo igru i činilo ju monotonom,' piše novinar ovog dnevnika.

Prema mišljenju španjolskih medija, Pepe je bio igrač utakmice i definitivno najbolji pojedinac Reala na terenu, a njegov nastup ocjenjuju besprijekornim.