ALI DA JE FINALE...

Zidane imao problema s Ronaldom: Nije se slagao s odlukom

27.04.2016 u 08:36

Bionic
Reading

Dvoboj u Manchesteru između Cityja i Reala završio je bez pogodaka, 0:0 te će odluka o finalistu ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka pasti u uzvratu u Madridu sljedeće srijede. Za 'kraljeve' je dobra vijest što će tada na raspolaganju biti Cristiano Ronaldo

Nakon prilikama praznog prvog poluvremena, drugi dio bio je nešto sadržajniji. Real je imao čak tri prilike za gol, ali jednom se ispriječila vratnica (pogodio ju je Jese), a dva je puta Joe Hart zaustavljao udarce Casemiru i Pepeu

Ipak, ono što je za Zidanea utješno jest činjenica da na ovoj utakmici nije mogao računati s Cristianom Ronaldom. Odnosno nije želio riskirati.

'Nisam želio riskirati s Cristianom. Nije se slagao s odlukom, ali želimo da se što prije oporavi. Želimo da bude s nama u uzvratu i mislimo da bi se do tada trebao oporaviti', rekao je Zidane, a Cristiano Ronaldo je dodao da je čak i mogao zaigrati.

'Radi se o vrlo nezgodnoj ozljedi, ali da je ovo bilo finale, sigurno bih igrao', otkrio je Portugalac novinarima i riješio misterij.