SENZACIJA NA POMOLU

Katastrofalni Real nastradao kod Wolfsburga!

06.04.2016 u 22:38

Bionic
Reading

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka nogometaši Reala neočekivano su izgubili 2:0 u gostima kod Wolfsburga i tako se našli blizu ispadanja iz elitnog klupskog nogometnog natjecanja...

Od osam klubova u četvrtini finala Wolfsburgu su stručnjaci davali najmanje izgleda za prolazak dalje, no nakon senzacije ove srijede mnogi će promijeniti mišljenje. 'Vukovi' su čvrstom impresivnom igrom nadmudrili neprepoznatljivi Real te mu nanijeli poraz koji će u uzvratu biti teško nadoknaditi.

Kada je već u 2. minuti Ronaldu poništen gol zbog malog zaleđa, činilo se da će Real zavladati terenom i riješiti utakmicu u svoju korist, no golovi su ipak padali na drugoj strani. U 18. minuti Casemiro je srušio Draxlera u kaznenom prostoru, a s bijele točke siguran za vodstvo Wolfsburga bio je Rodriguez.



Nije se Real još ni snašao, a primio je i drugi pogodak. Bila je to odlična akcija Henriquea i dodavanje Arnoldu koji je zabio iz blizine dok su braniči Reala samo bespomoćno gledali.



Real se do kraja susreta nije oporavio. Ronaldo je bio u nekoliko izglednih prilika, no nije uspio svladati Benaglija. No, bili su to tek povremeni bljeskovi, a igra gostiju bila je vrlo slaba pa će kritike na račun Zidanea zasigurno biti žestoke nakon ovog susreta. Da je u 68. minuti Schürlle realizirao sjajnu priliku iz kontre, susret bi možda bio i riješen, a ovako se navijači madridskog kluba mogu nadati da će u Madridu sljedeći utorak na teren istrčati neki bolji Real.

Luka Modrić nije bio među najboljima na terenu i izašao je iz igre u 67. minuti, a Mateo Kovačić nije ove srijede u Wolfsburgu niti bio na klupi.

Liga prvaka, četvrtfinale

Wolfsburg – Real M. 2:0 (Rodriguez 18, Arnold 24)