GRUPNA FAZA 2015/16.

Ovo je šest najboljih golova Lige prvaka; koji je vaš izbor?

08.01.2016 u 09:22

Bionic
Reading

Glasovanje za najbolji gol kada je prvih šest kola nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League) u pitanju završeno je, ali prije nego što započnu utakmice osmine finala UEFA Lige prvaka imate priliku u sedmom krugu glasovati za najbolje golovi grupne faze te uz to osvojiti atraktivne nagrade. Podsjećamo, svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Lige prvaka!

Započeo je i sedmi krug nagradne igre Gol tjedna koji traje od 7. siječnja do do 8. veljače 2016. Uz vašu pomoć uoči utakmica osmine finala UEFA Lige prvaka biramo najbolje golove grupne faze, a kao i dosad možete osvojiti atraktivne nagrade.

U izboru se, kada je riječ o grupnoj fazi UEFA Champions League, nalazi šest atraktivnih golova. U ponudi su: Alessandro Florenzi (Roma-Barcelona 1:1), zatim Luis Suarez (Barcelona-Bayer 2:1), Hulk (Zenit-Lyon 3:1), Willian (Chelsea-Dinamo K. 2:1), Lionel Messi (Barcelona-Roma 6:1) i Mawel Cornet (Valencia-Lyon 0:2). Zaista šest super-golčina i teško se odlučiti za najljepši... Na vama je da pogledate svih šest golova OVDJE i izaberete najbolji, a dvoje najsretnijih čitatelja mogu osvojiti sljedeće:

*Nogometni paket Nissan UEFA Champions League koji uključuje nogometni dres Adidas Squadra, sportsku jaknu Nissan UEFA Champions League i sportsku bočicu Nissan. Svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Champions League.

NAPOMENA: Svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Lige prvaka!

Nagrade u ovom kolu

*Nogometni paket Nissan UEFA Champions League « koji uključuje nogometni dres Adidas Squadra, sportsku jaknu Nissan UEFA Champions League i sportsku bočicu Nissan. Svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Champions League.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri Nissana, trebate nakon registracije (upisati ime i prezime, e-mail…) jednim klikom potvrditi svoju prijavu i ulazite u bubanj za nagradu. Naravno, prije toga morate glasati za najbolji gol (klik na prozorčić i GLASUJTE na dnu ekrana). Uz dva klika možete do atraktivnih nagrada! Prvo se registrirajte OVDJE

Sve detalje o nagradama saznajte OVDJE

Izaberite najbolji Gol tjedna UEFA Champions League i osvojite atraktivne nagrade:

*Nogometni paket Nissan UEFA Champions League koji uključuje nogometni dres Adidas Squadra, sportsku jaknu Nissan UEFA Champions League i sportsku bočicu Nissan. Svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Champions League

Koji je gol vaš favorit?