TRI STATIVE...

Borussijina nesreća izbacila iz Europe Igora Tudora

26.11.2015 u 19:37

Bionic
Reading

U susretu 5. kola C skupine Europske lige Krasnodar je na svom travnjaku pobijedio Borussiju Dortmund 1-0 i osigurao prolaz u drugi krug natjecanja

Jedini pogodak na utakmici postigao je Pavel Mamajev iz jedanaesterca u drugoj minuti utakmice. Borussija je u nastavku susreta tri puta pogađala okvir gola, no nije uspjela izjednačiti.

Poraz u Rusiji nije previše pogodio njemački sastav jer je Borussija i prije ove utakmice osigurala 'euro proljeće', međutim rastužio je hrvatskog stručnjaka Igora Tudora na klupi PAOK-a jer Grci više nemaju izgleda za nastavak natjecanja u Europi.

Borussija i Krasnodar vode na ljestvici sa po 10 bodova, PAOK je treći s tri boda i susretom manje, a na začelju je Gabala s jednim bodom. U drugom susretu iz ove skupine PAOK će večeras ugostiti Gabalu.


Važne bodove je dohvatio i Rubin Kazan pobijedivši Sion 2-0 golovima Blagoja Georgieva (72) i Marka Devića (90). Gosti su od 34. minute igrali bez isključenog Birame Ndoyea. U drugom susretu iz skupine B Liverpool će ugostiti Bordeaux.

Na ljestvici vodi Sion s osam bodova, Liverpool ima šest bodova, Rubin pet, a Bordeaux tri boda.