MAMIĆ NA WENGERA

Evo gdje možete gledati gostovanje Dinama kod Arsenala

24.11.2015 u 12:50

Bionic
Reading

Zagrebački Dinamo utakmicu 5. kola skupine F Lige prvaka gostuje u Londonu kod Arsenala, a izravan televizijski prijenos možete pratiti od 20:45 na kanalu Arenasport 1 (MAXtv)

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr.
Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


U prvom dvoboju ovim momčadi Dinamo je na Maksimiru svladao Arsenal sa 2:1 i upravo zbog toga ovaj je dvoboj na Emiratesu će biti posebno zanimljiv. Može li Dinamo još jednom nadigrati veliki Arsenal? Može li Zoran Mamić još jednom nadmudriti velikog Arsenea Wengera?

'Došli smo na jedan od najljepših stadiona u Europi i želimo odigrati što bolju utakmicu. Svjesni smo snage Arsenala, znamo da oni još imaju šanse proći dalje i sigurno nas čeka puno teža utakmica nego u Zagrebu jer su vidjeli da nismo baš tako bezazleni. Oni su predobra i iskusna ekipa da bi osjećali pritisak. Imaju šansu proći dalje i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu, a vidjet ćemo kako će se razvijati stvari,' kazao je uoči dvoboja Mamić.

Nema sumnje kako će nogometaši Dinamo biti posebno motivirani u ovoj utakmici iz više razloga. Jedan je svakako njihov izvršni predsjednik Zdravko Mamić koji je trenutačno u pritvoru zbog sumnje u financijske malverzacije. Drugi razlog je donedavni kapetan Arijan Ademi koji je upravo nakon Arsenala 'pao' na doping testu te je nakon toga rigorozno kažnjen s četiri godine zabrane igranje od strane Uefe. Treći razlog je svakako francuski trener Arsene Wenger koji je uvjeren kako je doping krivac za poraz njegove momčadi u Zagrebu.

'Rezultat je ostao nepromijenjen zbog pravila Uefe, mi bodove nismo dobili iako je među protivnicima bio dopingirani igrač. Pravilo mi je jasno, ali se s njim ne mogu složiti. Na taj način Uefa ne kažnjava doping, već ga zapravo prihvaća', izjava je Wengera kojom je sve rekao.