'NEMOGUĆ' REKORD

Čudesni Ronaldo sa stilom o rušenju Raula

01.10.2015 u 10:09

Bionic
Reading

Nevjerojatne brojke Cristiana Ronalda koje godinama pratimo u madridskom Realu sinoć su se prelile u rekord koji ntko nikada neće skinuti

Ronaldo je predvodio Real do pobjede u Malmöu od 0:2. Zabio je Portugalac oba gola, a svaki će imat svoj povijesni značaj.

Prvi mu je bio ujedno 500. službeni u sneiorskoj karijeri, a drugim je prešao legendarnog Raula na čelu najbolje ljestvice Realovih strijelaca svih vremena. Uoči dvoboja Raul je imao prednost 323 - 322, no dva sata kasnije Ronaldo je došao na 324 i nastavlja juriti. Tko zna, možda netko jednom postigne i više u dresu Reala, ali Ronaldu je za 324 gola trebalo samo 308 (Raulu 741) utakmica, i taj spektakularni racio (1.05 gol po utakmici) ostat će vječan!

'Nije loše, zar ne. Čudesan je osjećaj srušiti Realov rekord, a osim toga smo i uzeli tri nova boda i na vrhu smo ljestvice. Jako se dobro osjećam,' kaže Ronaldo koji je odmah dobio čestitku od Raula.


'Poručio mi je da mi ih želi još puno i znam da je iskren. Nisam dolazio u Real s ciljem skidanja rekorda, ali lagao bih kada bih rekao da mi je svejedno. Jako sam ponosam i motiviran da i dalje zabijam i osvajam trofeje s Realom. Srertan sam ovdje, ali nikad ne znate što budućnost nosi,' ni u trenucima slavlja nije Ronaldo zaboravio odškrinuti izlazna vrata.