UTAKMICA KARIJERA

Četiri igrača Dinama iznad ostalih: Protiv Arsenala briljantni!

17.09.2015 u 09:32

Bionic
Reading

Nakon povijesne pobjede 2:1 protiv Arsenala na Maksimiru u srijedu, nogometaši Dinama dobili su iznimno pozitivne kritike sa svih strana pa tako i na community portalu Tribina.hr, a četiri igrača dobili su rijetko visoke ocjene iznad 8

Dinamo slavi jednu od svojih najvećih pobjeda u posljednjih 25 godina. Arsenal je pao na Maksimiru, a sjajna taktička i trkačka utakmica zagrebačkih nogometaša impresionirala je javnost.

Na portalu Tribina.hr Dinamovi nogometaši dobili su najviše ocjene otkad postoji ova community zajednica. Čak četvorica su dobili ocjenu iznad 8, što je obično namijenjeno samo vrhunskim svjetskim zvijezdama, igračima Bayerna, Reala ili Barcelone.

Najboljim igračem proglašen je Junior Fernandes, uz ocjenu 8.5, a odmah uz njega s ocjenom čak 8.4 našao se vrijedni defanzivni veznjak Arijan Ademi. Impresivnu utakmicu na golu imao je Eduardo koji je dobio 8.1, a u probranom društvu našao se i strijelac prvog pogotka Josip Pivarić s ocjenom 8.

Od 11 prvotimaca koji su istrčali protiv Arsenala nitko nije dobio ocjenu manje od 7, što potvrđuje koliko se cijeni ono što su 'modri' pokazali u srijedu navečer, pobijedivši u utakmici u kojoj je protivnik bio apsolutni favorit.