SRAMOTA U NOVOM SADU

Ovu su lijepu grčku sutkinju vrijeđali i gađali bocom

29.08.2015 u 09:14

Bionic
Reading

Play off za ulazak u Europsku ligu već je prošao i izvučene su skupine, no neki zanimljivi detalji tek sada dolaze pred javnost

Jedan takav, pomalo i neugodan, dogodio se na uzvratnoj utakmici Vojvodine i plzenske Viktorije, koju su Česi dobili sa 2:0.

Tako je na utakmici u Novon sadu pomoćna sutkinja bila prekrasna Grkinja Chrysoula Kourompylia, koja je na stadionu Karađorđe imala zastavicu u rukama. Naravno, nejzin je zadatak bio mahati (i) zaleđa, a kako je to u nekoliko navrata zaustavljalo napade domaćina - uslijedili su protesti s tribina.

'Halo, ženska glavo, pa ti ne znaš što je zaleđe', bio je jedan od 'pristojnijih' komentara s tribine.

Za razliku od navijača, igrači su bili maksimalno korektni, pa su joj nakon utakmice svi došli pružiti ruku. Ako ni zbog čega drugog, onda da im se lijepa Grkinja barem nasmiješi.

No, dok je u Novom Sadu sve ostalo na verbalnim uvredama s tribina, mnogo neugodnija iskustva ima iz 'domaće' lige, odnosno Grčke.

Iako već godinama sudi s Fifinim dopuštenjem, na utakmici iz 2012. godine Aris - Asteras Tripolis navijač domaće momčadi pogodio ju je bocom u glavu. Glavni sudac nakon toga morao je prekinuti utakmicu.