POKAJAO SE

Tata Hajdukove zvijezde: Nisam gađao trenera

28.08.2015 u 13:46

Bionic
Reading

Vrlo emotivno dočekan je u četvrtak poraz 0:1 Hajduka od Slovana, nakon kojeg su 'bili' i ove godine ostali bez natjecanja u Europskoj ligi

Kako to obično biva, Poljud je i na ovoj europskoj utakmici bio pun. S time da se ovog puta vjerovalo i u pozitivan ishod odnosno nadokandu minusa iz prve utakmice.

Međutim, Česi su bili bolji, ostvarili još jednu pobjedu, a potvrda nervozne večeri bio je i incident oca Andrije Balića, mlade Hajdukove zvijezde, koji je u 34. minuti, nakon što je trenner Burić izvadio njegova sina iz igre - bacio mobitel prema Hajdukovoj klupi.

Nakon prospavane noći, tata Ivica ipak se ispričao svima.

'Žao mi je i ispričavam se Hajduku, treneru Buriću, Andriji i njegovim suigračima, navijačima, svima koji su bili sinoć na Poljudu. Nisam cijelu noć mogao spavati. Bio sam ljutit, nervozan, zbog rezultata i svega, a onda se dogodilo to što se dogodilo kad je Andrija izašao iz igre. Reagirao sam nepromišljeno, pod stresom. Moram naglasiti da nisam bacio mobitel prema treneru Buriću niti mi je bila namjera bilo koga gađati.
Moja reakcija je bila nepromišljena. Tek mi je kasnije došlo u glavu što se sve moglo dogoditi i kakve je posljedice ovaj moj nepromišljeni potez mogao izazvati. Jednostavno sam u trenutku pukao. Mogao se dogoditi nešto zbog čega bih cijeli život ispaštao i ja i Hajduk i moje dijete', objasnio je tata Ivica, a njegovu izjavu prenose 24 sata.hr.

Cijeli članak pročitajte OVDJE