KOMENTAR SKUPINE LP-A

Vidoviti Mamić: Bit ćemo bolji i pametniji nego dosad

27.08.2015 u 19:28

Bionic
Reading

Ždrijeb u Monte Carlu odredio je da će Dinamo u novoj sezoni Lige prvaka igrati u skupini s Bayernom, Arsenalom i Olympiacosom. Neke od tih momčadi bile su i želja trenera Zorana Mamića

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon održanog ždrijeba skupine Lige prvaka u kojem su Modri izvukli skupinu F gdje će igrati s Bayernom, Arsenalom i Olympiacosom.

'Moram priznati da sam prije rekao da ćemo igrati s Bayernom, Olympiacosos i Realom Madrid; izvukli smo dva i Arsenal. Čekaju nas odlične utakmice, sjajan nogomet, vjerujem pune tribine, a mi ćemo 'poginuti na terenu'. Što će nam to donijeti ćemo vidjeti', rekao je trener Zoran mamić za klupsku stranicu pa dodao:

'Rekao sam već nakon Skenderbeua i dalje vjerujem u to da ćemo nekoga 'okrznuti'. Kažem, dat ćemo sve od sebe, bit će bolji i pametniji nego što smo bili dosada, ali naravno da ne treba očekivati čuda', poručio je trener Modrih pa zaključio.

'Igramo najskuplje natjecanje na svijetu, idemo zajedno svi skupa stvarati pozitivnu atmosferu, uživati što smo dio ovoga, a već sam rekao da ćemo dati apsolutno sve za što bolji rezultat pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti'.