ODJECI MOLDEA

Dinamo: Pivarić o prolazu, kapetan o Machadu

29.07.2015 u 09:05

Bionic
Reading

Josip Pivarić, asistent kod pogotka Angela Henriqueza kojim je Dinamo poveo protiv Moldea u 18. minuti, ali je na kraju izvukao samo 1:1, uvjeren je da će hrvatski prvak slaviti u uzvratu Norveškoj za tjedan dana. Kapetan Arijan Ademi slaže se sa suigračem i dotiče se 'teme Machado'

Pivarić je nakon utakmice za HTV rekao:

'Bila je čvrsta utakmica, bez puno šansi, ali mislim da smo zaslužili više od remija, jer smo bili bolji. No, ima još 90 minuta, a znamo kako Dinamo igra u gostima. Vjerujem da ćemo pobijediti u uzvratu i da idemo dalje,' izjavio je lijevi bočni zagrebačkog Dinama koji je u 18. minuti odlično ubacio u kazneni prostor Norvežana, gdje je čileanski reprezentativac Angelo Henriquez glavom pogodio mrežu vratara Moldea.

'Asistencija je došla kao plod zamisli trenera koji mi je u početku namijenio ofenzivniju ulogu. Henriquez je odlično pogodio. Kasnije, kad smo zaigrali u sustavu 4-4-2 bio sam povučeniji. Ne možemo biti prezadovoljni igrom i rezultatom, ali uvjeren sam da ćemo pokazati više u uzvratu,' zaključio je Pivarić u izjavi za Hrvatsku televiziju.


Kapetan Arijan Ademi nakon dvoboja je rekao:

'Nismo bili baš toliko loši. imali smo svojih orilika. Ali izostala je pobjeda i zato je naš zadatak u Norveškoj jasan. Znali smo i prije da je Molde dobra momčad što su potvrdili na Maksimiru, ali čvrsto vjerujem u naš prolaz. Machado? Nisam vidio što je napravio pa ne mogu komentirati. Kad vidim sigurno ću reći,' kaže kapetan.