ŽELE U LIGU PRVAKA

Norvežani prijete Dinamu: Vidimo svoje šanse!

28.07.2015 u 09:56

Bionic
Reading

Trenera Moldea Tor Ole Skullerud oprezan je uoči gostovanja na Maksimiru i prve utakmice s Dinamom, ali najavljuje da je klubu cilj ulazak u Ligu prvaka...

Nakon luksemburške Fole, Dinamov sljedeći protivnik u Ligi prvaka dolazi iz Norveške. Aktualni prvak Molde već je odigrao pola nove sezone i ne briljira te je jasno kako neće obraniti naslov prvaka, no vjeruje da može okusiti slast igranja u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

'Mi smo lani osvojili dvostruku krunu u norveškom nogometu, a sada želimo otići korak dalje, naše rezultate nadograditi dobrim europskim rezultatom. Naš je cilj ulazak u Ligu prvaka ili Europsku ligu, želimo se natjecati u fazi po skupinama. Svi smo uvjereni kako imamo snage za taj rezultat,' izjavio je trener Tor Ole Skullerud pa se osvrnuo na Dinamo:

'Najbolja su ekipa u Hrvatskoj i redovito igraju u Europskj lgi, nekad i u Ligi prvaka. Za nas je to veliki izazov i u gostima i kod kuće, ali vidimo svoje šanse.'

Dinamo ima jedno neugodno norveško iskustvo i poraz iz 2007. godine od Branna iz Bergena 1:2, ali u ovaj susret koji počinje od 21 sat ulazi kao favorit.