HAMMERSI SE PROVUKLI

Slaven Bilić pronašao dobru stranu 'horora na Malti'

24.07.2015 u 10:15

Bionic
Reading

Slaven Bilić je nastavio svoj europskim put s West Hamom iako je prošao daleko teži put od očekivanog protiv maltešške Birkirkare

Westa Ham je doma jedva iščupao pobjedu od 1:0, a u uzvratu su Maltežani uzvratili istom mjerom i izborili jedanesterce odluke. Iako niti Bilić, a pogotovo Englezi imaju vrlo bolnih iskustava s raspucavnjima s bijele točke sinoć su bili sigurni. Svih pet 'hammersa' je mirno pogodilo, a Srbin Vukanac je pucao nebu pod oblake i riješio ovaj dvoboj.

'Ponosan sam na izvođače. Svi su bili samouvjereni i posao su obavili sjajno. U očima sam im vidio čvrst karakter,' kaže nakon dvoboja Bilić koji tvrdi da nije bio nervozan.

'Igrali smo 75 minuta s igračem manje, ali sjajno su si međusobno čuvali leđa i zapravo smo cijelo vrijeme kontrolirali situaciju. Bilo je teško, ali važno da smo prošli i da se nitko nije ozlijedio. Sada nas protiv Astre čeka vrlo sličan zadatak,' kaže hrvatski trener čija momčad bi protiv Rumunja ipak trebala biti na višoj razini jer forma je i tempirana za sredinu kolovoza kada počinje Premiership.