GAF KAO KONAČNI PAD

S Casillasom se sprda cijeli svijet: Dolazi mu kraj u Realu!?

14.05.2015 u 16:52

Bionic
Reading

Ikeru Casillasu u uzvratnoj utakmici protiv Juventusa u samoj završnici dogodio se veliki gaf prilikom izvođenja auta zbog kojeg je završio ismijavan na društvenim mrežama. Španjolski mediji vjeruju da bi nakon svega mogao otići iz kluba...

Slavni španjolski golman ima ugovor do 2017. godine i namjeravao ga je odraditi do kraja, no situacija u Realu za njega postaje sve gora. Publika mu zviždi unatoč tome što igra za klub cijelu karijeru i s njim je odvojio doslovno sve. No, nakon što su ove sezone izostali trofeji, Casillas se našao na listi dežurnih krivaca.

Ankete su još prošlog ljeta pokazivale da navijači preferiraju Keylora Navasa, no Ancelotti je stao uz Ikera i dao mu povjerenje. Međutim, sve se više priča od dolasku De Gee u novoj sezoni, što bi Ikera dovelo u tešku situaciju.


Da Casillasu nije lako, pokazala je i utakmica protiv Juventusa. Bizarni gaf pri izvođenju auta u završnici utakmice doveo je do masovnog ismijavanja putem društvenih mreža.

Nakon susreta kamere španjolske televizije otkrile su kako se Casillas odvojio od ostatka igrača i sam tugovao zbog neuspješnog kraja sezone. Tamošnji mediji upozoravaju da bi debakl protiv Juventusa mogla biti pretposljednja utakmica Casillasa na Bernabeuu, jer sve je manje razloga zbog kojih bi ostao u Madridu...