UMIRUJE KRALJEVE

Carlo Ancelotti izdvojio razlog poraza od Juvea

06.05.2015 u 14:20

Bionic
Reading

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti, nakon poraza 1-2 od Juventusa u prvom susretu polufinala Lige prvaka, izjavio je da su njegovi igrači griješili više negoli obično, ali da je tome razlog žestoki tempo koji je nametnuo Juve

'U pojedininim trenucima igrali smo jako dobro, stvorili smo i neke gol šanse. No, puno smo griješili. Nije samo Sergio Ramos griješio, svi su griješili više nego obično, a razlog tome je žestoki tempo koji je nametnuo Juve,' rekao je Ancelotti.

Real je bio oslabljen neigranjem našeg Luke Modrića i francuskog napadača Karima Benzeme, pa je Sergio Ramos ponovno igrao u veznom redu kako bi nadomjestio izostanak Modrića.

'Pirlo, Tevez i Vidal su odlično odigrali, teško ih je čuvati. Juve je u odličnoj formi i vidi se da u ekipi vlada dobra atmosfera. Što se tiče Garetha Balea, on je naš najopasniji igrač, ali tek se je vratio nakon ozljede i bio je umoran. Nema sumnje da je ovo negativan rezultat, ali nije tako strašno. Odluka će pasti na našem stadionu i uz pomoć naših navijača,' zaključio je Ancelotti.