ANCELOTTIJEV IZUM

Zamjena za Modrića protiv Juventusa? Veliko iznenađenje!

05.05.2015 u 12:19

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolske Marce, trener Reala Carlo Ancelotti odlučio je na utakmici polufinala Lige prvaka protiv Juventusa (utorak, 20.45, Arenasport) umjesto Luke Modrića u veznu liniju baciti kapetana Sergija Ramosa koji u normalnim okolnostima igra na poziciji stopera...

Sudar Reala i Juventusa obilježit će izostanak dva sjajna veznjaka, Luke Modrića i Paula Pogbe. Ozljede su htjele da obje momčadi ostanu bez ključnih ljudi u sredini terena, a sada je na trenerima da pronađu adekvatne zamjene.

Kod Juventusa će rupe krpati Pirlo, Vidal i Marchisio, a u redovima Reala situacija je komplicirana.

'S Modrićem je život puno lakši, puno nam pomaže kad zatvaramo obranu,' izjavio je Carlo Ancelotti koji prema pisanju Marce ne vjeruje Illaramendiju, Khediri ni Lucasu Silvi, već se odlučio za pomalo neočekivan potez: u veznu liniju ubaciti Sergija Ramosa.

Kapetan Reala u karijeri je igrao na poziciji beka i stopera, a sada će se okušati na poziciji defanzivnog veznog. Pomagat će mu u sredini James, Isco i Kroos, dok će stoperski par činiti Varane i Pepe.

Ancelotti se odlučio za ovu varijantu jer ima tri stopera u vrhunskoj formi i žao mu je jednog ostaviti na klupi.

'Sergio je jako kvalitetan, jak je u prekidima i daje nam stabilnost. Ovaj će se put žrtvovati za ekipu,' zaključio je Pepe.

Realu će faliti i ozlijeđeni Benzema, a očekuje se da će umjesto njega u napadu igrati Chicharito, uz pomoć Balea i Ronalda.