ZNAMO DVA POLUFINALISTA

Pogledajte! Bayern napravio Portu što i Njemačka Brazilu

22.04.2015 u 07:00

Bionic
Reading

U utorak navečer odigrane su prve dvije uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Bayern je po prvi puta u svojoj povijesti nadoknadio zaostatak od dva gola te izborio novo polufinale. Guardiolina momčad iskalila se na Portu 6:1. Barca je velik dio posla odradila u Parizu pa je u uzvratu protiv PSG-a bila 'blaža' i slavila 'samo' 2:0

Bayern je deklasirao Porto 6:1 i uzvratio mu za neugodan poraz 1:3 iz prve utakmice četvrtfinala. No osim što je pregazio Porto, posebno je dojmljivo bilo to da je do odlaska na odmor, odnosno do 40. minute, vodio već 5:0.

Podsjetila je ta utakmica na pobjedu Njemačke na SP-u 2014. protiv Brazila, u kojoj je 'elf' već u prvom dijelu vodio 5:0.

Uvjerljivom pobjedom Bayern je izborio četvrto uzastopno polufinale LP-a, ali i prvi put prošao dalje nakon što je u prvom susretu izgubio s dva gola razlike. Bavarci su do sada četiri puta u europskim natjecanjima lovili dva gola zaostatka i sva četiri puta su ispali.

U drugoj utakmici večeri Barcelona nije imala previše brige jer PSG-u nije pomoglo ni to što se Ibrahimović vratio u momčad. Na Nou Campu je bilo 2:0 pa je s ukupnih 5:1 Barcelona osigurala polufinale.