NOVI IZAZOV

Rakitić dotukao Manchester City, hoće li i PSG?

21.04.2015 u 14:11

Bionic
Reading

U Ligi prvaka Ivan Rakitić posljednji put na Camp Nouu zabio je svoj prvi pogodak u elitnom nogometnom natjecanju, jedini na utakmici protiv Manchester Cityja. Hoće li biti jednako uspješan i protiv PSG-a (Arenasport 1, 20:45)+?

Kako i gdje gledati Ligu prvaka?

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu match.tportal.hr.


Kao i protiv Cityja, Barca je veći dio posla i u četvrtfinalu Lige prvaka obavila na gostovanju. Pobjedom u Parizu 3:1 momčad Luisa Enriquea dovela je Ibrahimovića, Cavanija i društvo pred 'nemoguću misiju', a francuski L'Equipe procijenio je izglede svoje ekipe za preokret manjima od 2%.

Što se Katalonaca tiče, u svim najavama utakmice Ivan Rakitić nalazi se u udarnoj postavi. S Luisom Enriqueom se nikad ne zna, ali svi očekuju njega, Busquetsa i Iniestu od prve minute u veznoj liniji, kao pomoć strašnom napadu kojeg čine Messi, Neymar i Suarez.

Za Rakitića bi to mogla biti još jedna velika prilika za dokazivanje. Podsjetimo, u posljednjem domaćem dvoboju Barcelone u Ligi prvaka upravo je Ivan zabio jedini pogodak i njime dotukao Manchester City. Bio je to ujedno i prvi gol našeg veznjaka u elitnom nogometnom natjecanju. Kad bi ponovio nešto slično i protiv PSG-a, ne bi bilo loše.

Rakitić je i dalje na putu prema uspjehu s kojim se može pohvaliti malo nogometaša. Naime, prošle sezone osvojio je Europsku ligu sa Sevillom, a ove ima prilike otići korak više u Ligi prvaka s Barcelonom. PSG tu misiju ne bi smio zaustaviti, a pitanje je tko se može suprotstaviti ovakvoj Barci do kraja sezone…