UZORAN SPORTAŠ

Mandžukić svojim postupkom oduševio Španjolce!

16.04.2015 u 20:14

Bionic
Reading

Nakon što je u srijedu bio glavna 'zvijezda' zbog krivo napisane tetovaže na hebrejskom jeziku, hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić u četvrtak je pak postao - pravi sportski i nogometni uzor

Naime, tijekom utakmice četvrtfinala Lige prvaka, između Atletica i Reala, Mandžukić je iskazivao puno nervoze, a neki su španjolski mediji 'otkrili' kako je Mandžukić bio ljut jer ga je Carvajal u jednom trenutku ugrizao za ruku.

Međutim, nakon prospavane noći, Mandžukić je shvatio da se nepotrebno provlaći ta sumnja te je na svom twitter profilu napisao kako u ugrizu nema ni riječi.

I taj je potez u katalonskom Mundo Deportivu shvaćen kao pravi sportski, te je jedan od novinara posvetio Mandžukiću kolumnu u kojoj je pohvalio hrvatskog napadača

'Mandžukićevu gestu treba pohvaliti i takav pristup treba biti primjer svakome sportašu. Sâm je okončao raspravu o tome je li ga Carvajal ugrizao i to treba pohvaliti. Mogao je i šutjeti te pustiti raspravu, ali otišao je korak dalje i sve demantirao. Ne samo da je dao lekciju svima u nogometu, već i nama novinarima koji se često bavimo nepotrebnim stvarima', napisao je Manel Bruna za Mundo Deportivo.