NISSAN NAGRAĐUJE

Ovo je pet najboljih golova osmine finala LP-a!

20.03.2015 u 09:36

Bionic
Reading

Nogometna Liga prvaka stigla je do četvrtfinala, a zahvaljujući sponzoru Nissanu sljedeća tri tjedna možete glasovati za najbolje golove osmine finala te uz to osvojiti vrijedne nagrade među kojima su i ulaznice finala Lige prvaka koje se 6. lipnja igra u Berlinu.

Sve što trebate napraviti, ako niste dosad, jest da se uključite u bogatu nagradnu igru na posebno izrađenoj web stranici Nissana.

U izboru se nalazi pet golova, a na vama je da izaberete najbolji. Je li to igrač Schalkea Leroy Sane ili možda jedan od igrača Porta koji su protiv Basela zabili prave golčine (Vincent Aboubakar ili Casemiro). U konkurenciji su još Brazilac Thiago Silva (PSG) i Argentinac Carlos Tevez (Juventus). Posebno je poseban gol Teveza koji je 'iz koljena' potegnuo sa 20 metara protiv Borussije. Što trebate napraviti?

Nakon registracije (ime i prezime, e-mail…) jednim klikom potvrdite svoju prijavu i ulazite u 'bubanj' za vrlo zanimljive nagrade. Naravno, prije toga morate glasati za najbolji gol (klik na zvjezdicu ispod videa). Prvo se registrirajte OVDJE

Dakle, glasanje traje sljedeća tri tjedna (od 20.3. do 13.4.), sve do četvrtfinalnih utakmica koje se igraju 14. travnja 2015., a Nissan je za vas pripremio atraktivne nagrade kao što su lopte Adidas, zatim nogometni dresovi Adidas ili, naravno, i druge bogate nagrade do kojih možete uz svega nekoliko klikova. Svi koji u ovom i sljedećem kolu glasaju za pobjednički gol ulaze u glavno izvlačenje za ulaznice finala Lige prvaka koje se 6. lipnja igra u Berlinu.! Treba reći kako pobjednik svakog kola dobiva za poklon posebni promo materijal UEFE. Sve detalje o nagradama saznajte OVDJE

Izaberite najbolji #GENIUS gol tjedna Lige prvaka i osvojite atraktivne nagrade. Koji gol je vaš favorit?

Više informacija OVDJE