OŠTAR ISTUP HRVATA

Ogorčeni kapetan Srna: Nogometna sramota, razočarani smo!

12.03.2015 u 07:31

Bionic
Reading

Kapetan Šahtara dao je intervju za web stranicu kluba koji je teško stradao u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna (7:0)

Prvo se hrvatski reprezentativac osvrnuo na ključan trenutak utakmice, isključenje suigrača Oleksandera Kučera već u trećoj minuti, a iz penala je bio precizan Thomas Müller.

'Naravno da smo dali podršku Kučeru, to je ispravan put. Vjerujem da to nije bilo za crveni. Penal i žuti karton. Ako je i bio jedanaesterac... No sada je kasno pričati o tome. Ovo nije bila dobra večer za nas. Bili smo toliko sretni nakon susreta protiv BATE-a, a sada smo uzrujani. U teškoj smo situaciji. Kapetan sam sjajne momčadi, velikog kluba, super predsjednika, navijača i trenera. Dakle svi smo jako razočarani', izjavio je Srna i dodao:

'Želimo se ispričati navijačima jer smo imali veliku podršku ljudi iz Donjecka, Donbasa, Kijeva, iz cijele Ukrajine. A Šahtar je pretrpio nogometnu sramotu. Situacija nije dobra, ali uvjeravam sve navijače Šahtara - nećemo se predati, prevladat ćemo ovo teško razdoblje i ispraviti pogreške. Sve ćemo napraviti kako bi naši simpatizeri opet bili ponosni, a naši pravi navijači će uvijek biti s nama. Želim se još jednom ispričati za ovaj neugodan poraz.'

Povratak na treću minutu utakmice.

'Teško je s deset igrača igrati protiv Bayerna. Želim čestitati minhenskoj momčadi, mogu osvojiti Ligu prvaka i ja im to želim. Fokusirat ćemo se na domaće prvenstvo, koliko god je to moguće poslije ovoga šoka. Počeli smo dobro, primjenjivali presing. Tako smo htjeli igrati i tako smo se pripremali, ali nažalost... Nešto je nedostajalo. Svatko snosi svoj dio odgovornosti.'