SRETAN ZBOG POBJEDE

Mamić o 'spasitelju' Pjaci: Vjerujem da će 'prelomiti' u glavi

11.12.2014 u 22:01

Bionic
Reading

Dinamo je u posljednjoj utakmici D skupine Europske lige svladao Celtic sa 4:3, a junak pobjede 'modrih' bio je Marko Pjaca, strijelac triju golova. Na njegovu, ali i žalost trenera Mamića, ova pobjeda nije donijela pomak na tablici te su se 'dinamovci' oprostili od Europske lige

Trener Dinama Zoran Mamić, kako prenose službene stranice kluba, bio je zadovoljan nakon odlične utakmice i europske pobjede za kraj sezone.

'Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo veliki dio utakmice bili bolji i zaslužili pobjedu', rekao je trener nakon utakmice pa nastavio: 'Teško je ovako odmah analizirati cijelu europsku sezonu, no naravno da mi je žao što nismo cijelo vrijeme bili na ovom nivou. Da jesmo – vjerojatno bi se večeras još više slavilo, ali i ovako smo sretni, popravili smo koeficijent, završavamo sa šest bodova i pobjedom. Svakako je lijepo ovako završiti europsku sezonu'.

Naravno, trener je posebno pohvalio trostrukog strijelca Marka Pjacu:

'Odigrao je fantastičnu utakmicu. On je sjajan igrač i strašan potencijal te kada radi što od njega tražimo onda izgleda kao danas. Bio je odgovoran u igri i opasan za protivnika te zaslužuje sve čestitke. Vjerujem da će 'prelomiti' u glavi, shvatiti da je ovo smjer u kojem treba ići da bi stalno igrao na ovakvom nivou'.


Na pitanje 'je li možda Marko trebao u ranijim utakmicama dobiti priliku' trener je rekao:

'To nećemo nikada znati, a ne mogu žaliti kada ne znam što bi bilo', te na kraju zaključio o sudačkim odlukama koje su išle na štetu modrih:

'Čuo sam da nije bio prekršaj prije gola Celtica, a navodno i zaleđe. Općenito je bilo puno čudnih odluka danas... Čisti penal na Pintu, gol Soudanija koji je bio regularan. Uglavnom, sreća da je sve dobro završilo'.