MADRID PODIJELJEN

Mandžinu večer zasjenio čudesni rekord ljutitog rivala!

27.11.2014 u 10:59

Bionic
Reading

Dok navijači Atletica slave impresivnu 4:0 pobjedu protiv Olympiacosa i tri gola Marija Mandžukića, oni Reala također imaju razloga za zadovoljstvo: njihov klub nanizao je briljantnih 15 uzastopnih pobjeda, čime je Carlo Ancelotti izjednačio klupski rekord...

Bila je to još jedna uspješna večer Lige prvaka za španjolske predstavnike, koji su i prošle sezone u finalu odlučivali o konačnom pobjedniku. Atletico je osigurao plasman u osminu finala visokim trijumfom protiv grčkog Olympiacosa. Junak pobjede bio je Mario Mandžukić s tri spretna postignuta gola.

'Najbolje izdanje Super Marija,' naslov je u španjolskoj Marci, a ostali mediji također hvale hrvatskog reprezentativca koji je konačno uspio učiniti da navijači crveno-bijelih na neko vrijeme zaborave neprežaljenog Diega Costu.

No, Mandžinu večer uspio je ponovo zasjeniti – Real Madrid. 'Kraljevski klub' pobjedom u Baselu stigao je do impresivnog postignuća: 15 uzastopnih pobjeda, čime je Carlo Ancelotti izjednačio najdulji pobjednički niz u povijesti kluba, kojeg također dijele bivši stratezi Muñoz i Mourinho.

Za Talijana i Real zato će utakmica u subotu biti još posebnija. Ako u gostima kod Malage Ronaldo, Benzema i društvo stignu to trijumfa, Ancelotti će postati trener s najvećim nizom pobjeda u povijesti kluba. A to je nešto što mu, htio on priznati ili ne, sigurno puno znači...