BAYERN KONAČNO PAO

ManCity uspio ono što nije cijela Bundesliga!

26.11.2014 u 10:19

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Cityja zabili su u 5. kolu Lige prvaka Bayernu tri pogotka koliko je bavarski klub primio u 12 utakmica Bundeslige te mu nanijeli prvi poraz sezone...

Nakon slabih nastupa u prva četiri kola, City je došao na svoje velikim preokretom protiv Bayerna na Etihadu. Imao je Pellegrinijev klub igrača više veći dio susreta, no Bavarci su bili ti koji su golovima Alonsa i Lewandowskog stigli u vodstvo prije poluvremena. Ipak, u samoj završnici Aguero je golu s početka susreta dodao još dva, za tri boda koji vraćaju nadu klubu u prolazak dalje.

Zanimljivo, tri gola koja je Bayern primio u Manchesteru jednaka su svim primljenim golovima kluba dosad u Bundesligi. U 12 utakmica nema poraza, a Neuer je samo triput vadio loptu iz mreže. Jednako kao u 90 minuta u utorak.

'Aguero je veliki igrač, ali izgubili smo zbog naših pogrešaka, a ne onog što je City napravio,' izjavio je branič Dante nakon susreta pa dodao:

'Takve stvari se događaju u nogometu. Aguero je igrač vrhunske kvalitete i kad dobije šansu obično zabija. Poštujemo City, sjajna su ekipa i iako smo se već kvalificirali, došli smo ovdje igrati i iskazati poštovanje navijačima. Bili smo dobri i s desetoricom na terenu. Bio je to dobar nastup.'

Bayern ostaje siguran prvi u grupi A, dok će se Roma i City u međusobnom dvoboju boriti za drugo mjesto, kojeg bi eventualno mogao uloviti i CSKA ako dobije Bavarce u gostima.