NEMA EUFORIJE

Ovako pričaju Austrijanci nakon što su razbili Dinamo!

24.10.2014 u 10:03

Bionic
Reading

U Red Bull Salzburgu bili su presretni nakon uvjerljive pobjede protiv Dinama (4:2). No igrači austrijskog prvaka nisu se razbacivali euforičnim izjavama ili podcjenjivački pričali o hrvatskom sastavu

Trener Red Bulla Adi Hütter dao je svoje mišljenje o dvoboju u kojem su njegovi igrači zabili četiri gola, a mogli su najmanje još toliko.

'Kada igrate protiv vrhunske momčadi iz Hrvatske, ne može očekivati lagan posao. Naša pobjeda je zaslužena. U ovoj fazi Europske lige sedam bodova je jako dobro. Sada moramo u Zagrebu potvrditi ovo što smo ostvarili u Salzburgu. Rekao sam Alanu da će zabiti gol, ali on je s tri to premašio', pričao je Hütter i dodao:

'Jasno je kako još sve ne funkcionira sto posto. Malo smo promijenili naš sistem. Nismo iskoristili još dosta prilika, ali ja mogu samo pohvaliti igrače.'

Alan je bio noćna mora za Dinamo. Postigao je hat-trick.

'To je nogomet. Ponekad pogodite, a ponekad ne. Prolazio sam kroz teško razdoblje, no još sam žešće radio i pokazao što mogu. Sve je novo u našoj momčadi, ali mi imamo dobru momčad, pronašli smo formu. Nadam se još boljim igrama', govorio je Alan.

Velik posao u sredini terena odradio je Christoph Leitgeb.

'Odigrali smo dobro, jako smo željeli pobjedu. Prvo poluvrijeme je bilo ravnopravno, ali u drugom smo dominirali i mogli zabiti pet-šest golova. Zadovoljni smo s ova tri boda, to je velik korak prema nokaut fazi. U Zagrebu će biti teško, ali ćemo i tamo tražiti pobjedu', izjavio je Leitgeb.