RIJEKIN IZAZOV

Kek uoči Feyenoorda: Budite dio nogometnog spektakla!

22.10.2014 u 15:42

Bionic
Reading

Kantridu u četvrtak očekuje novi spektakl. U sklopu 3. kola Europske lige Rijeci u goste stiže nizozemski Feyenoord (Arenasport 3, 19h), nakon Seville još jedan europski nogometni velikan...

Kako i gdje gledati Europsku ligu

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Europske lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.


Nakon što su s moćnom Sevillom odigrali na Kantridi 2:2 navijači se s pravom nadaju prvoj pobjedi u Europskoj ligi, trener Rijeke Matjaž Kek uoči utakmice protiv nizozemskog Feyenoorda je kazao:

'Pred nama je još jedna velika europska utakmica i suparnik koji je upisan u povijest europskog nogometa velikim slovima. Nema većeg izazova, veselja i priznanja nego biti u prilici za odigrati ovako veliku utakmicu, doći na razinu da možeš igrati ovakvu utakmicu i da u takvoj utakmici razmišljaš kako doći do bodova i igrati na visokom europskom nivou što smo pokazali da možemo', poručio je Kek i dodao.

'Građenje Rijeke u svim segmentima mene strašno veseli… To je znak da se ide naprijed i zbog toga veliko priznanje igračima zbog ovoga gdje su doveli Rijeku stoga dođite na Kantridu, uzmite ulaznice koje su ostale i još jednom uživo budite dio nogometnog spektakla. Mislim da ćemo biti ravnopravan suparnik', poručio je Kek.