ČAROBNJACI ZA VRATOM

Raul još samo do večeras rekorder Lige prvaka?

22.10.2014 u 09:56

Bionic
Reading

Realova legenda Raul Gonzalez sprema se za nastup u legendarnom New York Cosmosu, a danas se može ugodno zavaliti u fotelju i pratiti hoće li i nakon isteka večerašnjeg programa u Ligi prvaka i dalje biti rekorder ovog prestižnog natjecanja

Raul je nakon 'vječnosti' u madridskom Realu i jedne sjajne sezone u Schalkeu europski nogomet napustio sa 71 golom u Ligi prvaka i još uvijek odolijeva pretendentima na njegov rekord. No, uskoro će biti nadmašen a možda se to dogodi već večeras.

Raul ima 71 pogodak u ovom natjecanju, a samo jedan manje (dva ako ne računamo gol koji je Ronaldo postigao u kvalifikacijama) potpisao je Cristiano Ronaldo koji večeras sa svojim Realom gostuje na Anfieldu kod Liverpoola. Sljedeći gol Ronalda, koji je ove sezone na prosjeku od nestvarnih 1.58 golova po utakmici, donijet će izjednačenje rekorda, a promjena bi u bližoj budućnosti moglo biti još jer je Messi samo dva gola iza Raula i ima ih ukupno 69.

Sada već prilično daleko iza vodećeg trojca ostali su nekadašnji rekorderi Ruud Van Nistelrooy (60) i Andrij Ševčenko (60).