USPJEŠNO OPERIRAN

S 'ukrasom' na nosu Mandžo iz bolničke postelje poručio...

18.09.2014 u 15:59

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i napadač madridskog Atletica, Mario Mandžukić, u četvrtak ujutro bio je na operaciji nosa. Sve je prošlo OK, ali Mandže na terenima neće biti najmanje dva tjedna

Mario Mandžukić uspješno je operirao slomljeni nos, koji mu je ozlijedio Kasami u dvoboju Olympiacosa i Atletica u Ligi prvaka.

Incident se dogodio već u trećoj minuti; Mario Mandžukić krvav je iznesen s terena, no hrabro je nastavio utakmicu i kasnije postigao pogodak.


Ipak, njegovu slomljenom nosu bila je potrebna operacija, koju su obavili doktori Pedro Llopis, Javier Lopez Atalaya i Jose Maria Abad u klinici FREMAP, obavijestio je Atletico Madrid na svojoj službenoj stranici. Još se ne zna koliko će točno Mandžo izbivati s terena, ali sumnja se da će propustiti oglede protiv Celte, Almerije i Seville, a pod upitnikom je i utakmica Lige prvaka protiv Juventusa 1. listopada.

'Igrač će morati 48 sati imati nazalni tampon i ostaje u bolnici do petka', stoji u priopćenju. A Mario je na svom Twitter profilu napisao:

'Hvala svima na podršci, u ponedjeljak ću se pridružiti suigračima na treningu! Osjećam se sjajno!'