RAKITIĆU NI MINUTE

Barca dobila nove junake, izbjegnuta velika blamaža!

18.09.2014 u 11:11

Bionic
Reading

Nakon minimalne pobjede protiv ciparskog APOEL-a, španjolski mediji naglašavaju kako su Barcelonu spasili igrači od kojih se to nije očekivalo: povratnik u momčad Gerard Pique te golman Ter Stegen.

Barca je nastavila svoju pobjedničku seriju na početku sezone, iako puno teže nego što su navijači očekivali. Momčad Luisa Enriquea slavila je protiv APOEL-a s minimalnih 1:0 te tako i dalje ne zna za primljeni pogotak, a kako piše El Mundo Deportivo, zasluge ide njemačkom golmanu Teru Stegenu, koji je debitirao ove srijede.

Mladi 22-godišnji vratar bio je potpuno nezaposlen do 63. minute, a pravu intervenciju imao je tek na kraju utakmice, kada je izvadio ispod grede udarac Manduce. Španjolski mediji to naglašavaju kao jedan od ključnih trenutaka utakmice, a Ter Stegen će biti ozbiljna konkurencija prvog golmanu Čileancu Bravu u nastavku sezone.

Drugi junak je Gerard Pique. Slavni branič odlučio je glavom susret u 28. minuti i tako najavio bolje dane nakon što je propustio neke utakmice na početku sezone i ostao bez poziva španjolske reprezentacije u rujnu. No, Pique u formi je potreban Barci i ovakav scenario sigurno veseli Katalonce.

Naš Ivan Rakitić nije dobio priliku u ovoj utakmici. Bio je na klupi, kao i Anders Iniesta. Španjolski vezni čarobnjak kasnije je ušao, dok hrvatski reprezentativac nije. Priliku su dobili Sergio Roberto i mladi Sergi Samper, koji je odlično debitirao i dobio puno pozitivnih kritika nakon susreta.