NOVI VAL EUFORIJE

Poruka velikanima s neosvojive Kantride: Samo neka dođu...

29.08.2014 u 17:34

Bionic
Reading

Nakon ždrijeba skupina Europske lige trener Rijeke Matjaž Kek istaknuo je da su dobili atraktivne suparnike, te da mogu ravnopravno igrati sa svima

Nogometaši Rijeke igrat će u skupini G zajedno sa braniteljem naslova Sevillom, Feyenoordom iz Rotterdama i Standardom iz Liegea.

'Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit. No, mi smo već pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi. Dobili smo atraktivne suparnike i siguran sam da će Kantrida biti puna sve tri utakmice. Mi ćemo kao i uvijek razmišljati od utakmice do utakmice te probati iznenaditi svakoga,' izjavio je Matjaž Kek, a prenosi internetski portal Rijeke.

'Tri spektakularne utakmice na Kantridi. Sada je situacija da je tako zbog naših navijača, igrača, stručnog stožera. Uvjeren sam da niti jednom od ovih velikana neće biti lako na Kantridi. To su ogromni klubovi, bogati, iz velikih nogometnih zemalja, ali jedva čekamo uhvatiti se u koštac s njima,' kazao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

U Rijeci imaju razloga za optimizam obzirom da im je u prošloj i tekućoj sezoni pod stijene došlo devet (uglavnom renomiranih) protivnika iz Europe i niti jedan nije uspio pobijediti Riječane.