ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Lovren protiv Modrića, a Mandži, Raketi i Srni dobar ždrijeb!

28.08.2014 u 18:42

Bionic
Reading

Iako će Modrićev Real igrati protiv Lovrenovog Liverpoola, oba kluba mogu biti zadovoljna skupinom. Rakitićeva je Barcelona veliki favorit za prolaz u skupini s PSG-om, dok niti Mandžin Atletico nije dobio pretjerano težak posao s grupi s Juventusom, Olympiakosom i APOEL-om

U novom izdanju Lige prvaka Barcelone je izjednačila rekord Manchester Uniteda, koji ove godine neće nastupati u elitnom europskom natjecanju, tako da su ta dva kluba sada jedina koji su nastupili 20 puta.

Što se ždrijeba tiče, Mandžukićev je Atletico izvučen u skupini A, zajedno s talijanskim prvakom Juventusom, grčkim Olympiakosom te švedskim Malmom, u skupini koja ne bi smjela biti problem za viceprvake Europe.

Modrićev
Real Madrid u skupini B će igrati protiv Lovrenovog Liverpoola, švicarskog Baselate bugarskog Ludogorca.Gledajući protivnike, čini se kako su naši reprezentativci dobili poprilično dobar ždrijeb.

Rakitićeva
je Barcelona izvučena u skupini F, gdje su veliki favoriti za prolazak zajedno s francuskim PSG-om, a u društvu s četverostrukim prvacima Europe Ajaxom te ciparskim APOEL-om. 

Srnin Šahtar izvučen je u skupini H zajedno s Portom, Athletic Bilbaom i BATE-om, također u skupini koju bi vrlo lako mogli proći...

Tin Jedvaj dobiva sve više minuta u Bayeru, koji je izvučen u skupini C, zajedno s Subašićevim Monacom, te Benficom i Zenitom.

Najjača se grupa čini skupina E, u kojoj će igrati Bayern, Man City, CSKA i Roma.

Grupa A: Atletico Madrid, Juventus, Olympiakos, Malmo
Grupa B: Real Madrid, Basel, Liverpool, Ludogorec
Grupa C: Benfica, Zenit, Bayer L., Monaco
Grupa D: Arsenal, Borussia D., Galatasaray, Anderlecht
Grupa E: Bayern, Manchester City, CSKA Moskva, Roma
Grupa F: Barcelona, PSG, Ajax, APOEL
Grupa G: Chelsea, Schalke 04, Sporting, Maribor
Grupa H: Porto, Šahtar, Athletic B., BATE