PROGNOZE ZA EUROPU

Glas naroda; evo koliko će hrvatskih klubova proći dalje!

28.08.2014 u 17:06

Bionic
Reading

Posljednjih su se tjedan dana čitatelji tportala mogli izjasniti koliko će hrvatskih klubova doći do Europske lige. Najviše vas vjeruje kako će to uspjeti dva kluba, ali dobar dio vjeruje kako bi mogla i tri

U našoj je anketi glasalo vas 1782, a najviše glasova dobio je odgovor kako će dva hrvatska kluba igrati Europsku ligu. S obzirom na rezultate prve utakmice, za pretpostaviti je kako se prije svega misli na Dinamo i Rijeku, koji su i prošle godine nastupali u tom natjecanju, dok se nešto manje šanse daje Hajduku i Splitu.

Potvrđuju to i glasovi naših analitičara s portala Tribina.hr, koji Dinamo i Rijeci daju poprilično veće šanse nego li imaju dva splitska kluba. Promišljanje naših analitičara o sudbini hrvatskih klubova možete pročitati OVDJE


S obzirom na glasove s tportala, čak 45% vas misli kako će do Europske lige doći tri ili četiri hrvatska kluba, 43% misli da će to uspjeti dva, dok tek malih 12% misli da će Europsku ligu vidjeti jedan ili niti jedan hrvatski klub.


Sve odgovore dobit ćemo tijekom ove večeri, koju u 19 sati otvaraju Hajduk i Rijeka. Splićani dočekuju Dnipro, dok će Riječani u goste kod Sheriffa. Kasnije, Dinamo brani veliku prednost kod kuće protiv Petrolula, dok će Split tražiti još jednom iznenađenje nakon domaćih 0:0 protiv Torina.