'BILI' LOVE 1:2

Igoru Tudoru trener Dnjipra - smiješan!

27.08.2014 u 20:25

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u četvrtak će od 19 sati na prepunom Poljudu pokušati nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice protiv Dnjipra, koja je igrana u Kijevu, od 1:2

Nogometaši Hajduka u prilici su proći u skupine Europske lige, a za taj veliki uspjeh 'bilima' treba ili 1:0 ili pobjeda s dva i više pogodaka razlike, jer Dnjipro je kao domaćin slavio 2:1. Ono što je sasvim sigurno jest to da će Hajduk imati veliku podršku s tribina. Ulaznice su rasprodane već u ponedjeljak, a to će biti dodatni poticaj Tudorovoj momčadi.

Doduše, ako je vjerovati treneru gostiju, Mironu Markeviču, sve bi to moglo Hajduku predstavljati pritisak, ali i da se ne treba čuditi ako Dnjipro ispadne od Hajduka. Iako je njegova momčad gotovo 20 puta skuplja od Tudorove.

'To je psihologija, demagogija i pila naopako. Malo smiješno da to kaže trener koji ima momčad koja je 20 puta skuplja od naše', rekao je Tudor a prenose 24 sata te se potom posvetio utakmici.

'Plan igre ću zadržati za sebe. I dalje mislim da Dnjipro ima bolje igrače od Hajduka, ali nogomet je lijep i zanimljiv zato što to ne znači da bolji pobijeđuje. Naš rad u zadnjih godinu dana mi daje optimizam. Ono što sam rekao nakon prve utakmice ponovit ću i danas. Ono nije bio naš maksimum, a sada ćemo još imati i domaći teren i publiku', zaključio je Tudor.

Cijeli članak pročitajte OVDJE