RIJEKA BLIZU TRIJUMFU

Šerif razočaran na Kantridi: Poništen nam je čisti gol!

21.08.2014 u 23:21

Bionic
Reading

Nakon minimalnog trijumfa Rijeke protiv Šerifa na Kantridi, gostujući trener Zoran Zekić istaknuo je poništen gol svoje ekipe, dok riječki nogometaši naglašavaju da još ništa nije gotovo…

Rijeka je došla do odlične pobjede pred prepunom Kantridom i blizu je ulaska u Europsku ligu, drugu godinu zaredom. Golom Marina Leovca slomljena je obrana moldavskog predstavnika te će Rijeka u uzvratu sljedeći tjedan braniti prednost 1:0. U gostujućem taboru nisu sretni.

'Nisam zadovoljan, dobili smo gol u 87. minuti. Čist gol nam je poništen. Zaslužena pobjeda Rijeka, ali jako mi je žao zbog tog poništenog gola. Ovaj rezultat je sve drastično promijenio,' izjavio je hrvatski trener Šerifa Zoran Zekić, podsjetivši na situaciju u 9. minuti kada je Šerifu poništen gol zbog dvojbenog zaleđa.

U redovima Rijeke ne zamaraju se suđenjem, već slave 16. pobjedu u nizu.

'Trud se ispatio pred ovom predivnom publikom. Vrijedna pobjeda, bez primljenog gola, što će nam puno značiti u uzvratu. U uzvratu ćemo biti strpljivi, neće biti jednostavno, igraju disciplinirano, nije još gotovo. Nadamo se da ćemo odigrati još jednu odličnu utakmicu,' izjavio je Andrej Kramarić nakon susreta, a junak Marin Leovac je dodao:.

'Oni su igrali bunker, ali dobro smo radili, bili strpljivi i isplatilo se. Idemo tamo s rezultatom kojeg treba čuvati. Mi smo optimisti, imamo dobar niz pobjeda i želimo to nastaviti i dalje.'