PETROLUL KAO PREPREKA

Mamić uvjeren u pobjedu: Nisu oni vanzemaljci!

20.08.2014 u 10:45

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama otputovali su Rumunjsku u kojoj ih čeka prva utakmica play-offa Europske lige protiv Petrolula (četvrtak, 19:15)

Trener Dinama Zoran Mamić uoči odlaska momčadi jasno je kazao da u Rumunjsku idu na pobjedu:

'Vjerujemo u našu kvalitetu, dobru igru i da ćemo prvo poluvrijeme riješiti na najbolji mogući način, a to je pobjeda. Naravno da je to lakše reći nego ostvariti na terenu, ali objektivno je stanje takvo da Dinamo ima kvalitetu i igrače koji mogu napraviti taj rezultat. Treba vjerovati u to i na terenu raditi da se to ostvari', kazao je Mamić, čija momčad u posljednjem kolu protiv Splita nije briljirala, ali zahvaljujući sjajnom pogotku Duje Čopa upisana su nova tri boda.

'Neće to sutra biti 'šetnja' jer i Petrolul ima svoje kvalitete', upozorio je Mamić

'Petolulu je pojedinačno jako dobra ekipa. Imaju izuzetan broj kvalitetnih nogometaša u ofenzivnom dijelu. Nisu tako kompaktna momčad kao što je to bio Aalborg, oni su više individualci i dobri igrači. Naravno da imaju svojih nedostataka, kao i sve ekipe, a mi ćemo to probati iskoristiti', poručio je Mamić.

Za kraj je još nekoliko zanimljivih riječi kazao Mamić o protivniku preko kojeg bi mogao doći do skupina Europske lige koje Dinamu garantiraju šest novih europskih utakmica.

'I oni su samo igrači, nisu vanzemaljci, igra ih 11, isto koliko i nas, a ja sam siguran da smo mi kvalitetniji sastav', kazao je Zoran Mamić.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 19.15, a uzvrat se igra 28. kolovoza u Zagrebu.

U našoj anketi ispod članka možete glasovati odgovarajući na pitanje: Koliko će hrvatskih klubova proći u skupine Europske lige (Dinamo, Rijeka, Hajduk, i Split)?