TUDOR RAZOČARAN

'Bilo je to pola sata sramotnog Hajduka!'

24.07.2014 u 23:49

Bionic
Reading

Trener Hajduka Igor Tudor ocijenio je igru svoje momčadi sramotnom u završnom dijelu utakmice protiv Dundalka, ali uvjeren je da se isto neće ponoviti u nedjelju u Rijeci...

Nakon sigurne 2:0 pobjede u Irskoj, Hajduk je na Poljudu morao strepiti do posljednje minute protiv Dundalka. Slavili su Irci 2:1, a jedan im je gol nedostajao za potpunu senzaciju. Očekivano, strateg 'bijelih' bio je iznimno razočaran nakon susreta.

'Pozitivno je bilo navijanje, dekor i prolazak u sljedeći krug. Bilo je to sat vremena solidnog Hajduka i pola sata sramotnog Hajduka,' rezimirao je susret Igor Tudor te zaključio da je do preokreta došlo nakon pogreške obrane prilikom prvog irskog gola:

'Uvukao se nemir s tom pogreškom i otad je utakmica krenula na drugi mlin, njihove kvalitete koje nisu ekstra su došle do izražaja. Kod nas se uvukla nervoza, nesigurnost, pritisak. Bilo je neizvjesno do zadnje minute. '

'Ovo je velika škola za mene i igrače, svi smo zajedno pametniji nakon ove utakmice po pitanju svega. Ali imamo sreću što je sljedeća utakmica već za tri dana. Ovakva igra neće se ponoviti, bit će jedan dobar Hajduk u Rijeci,' zaključio je trener Splićana koji u svojem mandatu na čelu kluba nije imao mnogo ovakvih neslavnih epizoda.