POVIJESNI CILJ

Evo što kažu Bayernove zvijezde o dvoboju s Realom

11.04.2014 u 14:20

Bionic
Reading

Minhenski Bayern u polufinalu Lige prvaka igrat će protiv Real Madrida. U Münchenu su dobili protivnika kojeg su željeli izbjeći i očekuje spektakularne utakmice...

Polufinale Lige prvaka donosi dvoboj dvije napadački orijentirane momčadi koje imaju cilj osvojiti naslov prvaka Europe. U Bayernu su svjesni težine posla, ali vjeruju kako nisu bez šanse.

'Ovo je dvoboj kakav su ljubitelji nogometa mogli samo poželjeti. Mi imamo priliku ostvariti povijesni cilj i obraniti naslov prvaka Europe, vjerujemo da to možemo. U polufinalu smo dobili fantastičnog protivnika, jednu od najboljih momčadi svijeta i sigurno nas očekuju dvije teške i atraktivne utakmice. Imamo respekt prema Realu, ali i vjeru u svoje mogućnosti', rekao je prvi čovjek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Franck Ribery bit će jedna od najvećih opasnosti po za vrata Ikera Casillasa. Francuz se slaže s Rummeniggeom i također očekuje vrlo teške susrete.

'Jako težak ždrijeb, spojio je dvije napadački najbolje momčadi ove sezone. Očekuju nas dvije fantastične utakmice i nadam se da ćemo uspjeti izboriti finale.'

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.
Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


'Jedva čekam povratak na Santiago Bernabeu, to je stadion s kojeg nosim lijepe uspomene. Prije dvije godine tamo smo nakon kaznenih udaraca osigurali ulazak u finale i osjećaj je bio fantastičan. Očekuje nas praznik nogometa, Real i Atletico prve utakmice igraju kod kuće i utorak i srijeda u Madridu će spojiti navijače svih polufinalista', dodao je Manuel Neuer.

Kapetan Bayerna Philipp Lahm ovaj polufinalni par vidi kao finale prije finala.

'Bayern i Real Madrid su bez dvojbe dvije ponajbolje momčadi svijeta u ovom trenutku. Ovo polufinale je vrijedno finala, a šanse su 50:50. Tko je došao ovako daleko ima samo jedan cilj, a to je naslov prvaka Europe.'

Prvi susret između Real Madrida i Bayerna igra se 23. travnja na Santiago Bernabeuu, a uzvrat je 29. travnja u Allianz Areni.

Madridski Real i minhenski Bayern predstavljali su na ždrijebu Lige prvaka Emilio Butragueno i Paul Breitner. Obojica vjeruju u prolaz svojih momčadi u finale...

Butragueno i Breitner su svjesni težine posla koji očekuje njihove momčadi, ali vjeruju u mogućnosti svojih igrača. Obojica su puni respekta prema protivniku, no nadaju se finalu.

'Bayern je fenomenalan klub, aktualni je prvak Europe i veliki protivnik. Ovo je za nas četvrti polufinale Lige prvaka zaredom i nadamo se da ćemo doći do finala. Vjerujemo u naše igrače', rekao je Butragueno.

Paul Breitner je ostavio veliki trag i u Bayernu i u Realu te očekuje, poput Butraguena, prolaz svoje momčadi u finale. U ovom slučaju Bayerna.

Real Madrid je moja druga obitelj i osjećam veliku privrženost ovom klubu. Međutim, Bayern ima samo jedan cilj, a to je naslov prvaka Europe u što sam uvjeren da može i ostvariti,'tvrdi Breitner.