EMOTIVNO ZA TPORTAL

Rakitić oduševio navijače Seville ovom gestom!

21.03.2014 u 11:41

Bionic
Reading

Ivan Rakitić na utakmici osmine finala Europske lige protiv Betisa imao je majicu posvećenu preminulom navijaču Seville

Hrvatski veznjak ispod dresa je imao majicu s porukom: 'Va por ti, amigo' (prijevodu: ovo je za tebe, prijatelju) za preminulog Giulija Guerreru, 'dušu Seville', navijača, novinara i reportera podrijetlom iz Italije. Nešto zbog čega je dobio dodatne bodove kod fanova andaluzijskog kluba, a također je zabio posljednji penal nakon kojeg je klub prošao u četvrtfinale.

'Još je bilo igrača koji su nosili tu majicu. Istina, riječ je o jednom velikom čovjeku, mojem prijatelju, kojeg sam poznavao i koji je ostavio dubok dojam na mene', rekao je za tportal.hr Rakitić nakon velike pobjede.

U redovima drugog seviljskog kluba, jasno, vladalo je veliko razočaranje. Kapetan Antonio Amaya posebno teško proživio je tugu mladog napadača koji je promašio posljednji kazneni udarac.

'Svi u svlačionici su potpuno utučeni. Mogli smo ući u povijest i nije lako primiti ovaj poraz, ali moramo podići glave jer nas očekuje strašno važan posao u nastavku sezone. Bili smo vrlo uzbuđeni, imali smo prolaz u rukama, ali u lutriji smo ispali. Nono ima samo 20 godina i preuzeo je odgovornost, teško je gledati ga ovako utučenog. Bez obzira na sve, bila je to velika utakmica koju ćemo pamtiti cijeli život.'