'OVO JE SRAMOTA'

Čitatelji tportala popljuvali Tudorov Hajduk

09.08.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Hajduk se oprostio od Europe. Za mnoge ljubitelje nogometa u Hrvatskoj prerano pa nije čudo kako je novi posrtaj 'bilih' kod većine čitatelja tportala izazvao negativne reakcije

Splitska momčad završila je svoj europski san. Gruzijska Dila Gori je bila bolja u obje utakmice sa po 1:0, a čitatelji tportala u svojim komentarima izrazili su svoje nezadovoljstvo s predstavom Hajdukovih igrača.

jura: navijam za Dinamo, ali mi je stvarno žao da je Hajduk ispao. Svojom igrom na ovoj utakmici nisu ništa bolje ni zaslužili, sramota … njihova želja za pobjedom nigdje nije bila vidljiva.

Duje sT: Volim Hajduka, ali ovo je sramota.

prorok: poslije ove utakmice valjda je Tudoru jasno kako je Dila pobijedila Aalborg i zašto nije primila pogodak, o njemu neću trošiti riječi, držati u igri Bradarića 90 minuta, ili Maglicu koji se nije sastao s loptom, bez Kouassia je ovo bila nemoguća misija... Na kraju Gruzijci sasvim zasluženo idu dalje, Dila Gori, a Hajduk u ovoj utakmici nikad gori


: pa jasno je bilo da ovaj Hajduk ne može dalje bez obzira na sve priče kojima se nabijalo samopouzdanje igračima, ali realno, Hajduk u ovom stanju mora biti sretan što su uopće igrali Europu.

Sumnjiv pti&amp: Hajduk treba poslati tužbu da im netko podmeće najjače protivnike i točka, jer ovo je kriminal kaj ga Dila-ju.

piho: Mamić je platio Gruzijcima da pobijede hahahahahaha

Max: žao mi je za Hajduka.....ali realno, niti ta mlađarija, a niti Tudor nisu dorasli zadacima...činjenica je da se opet ponavlja situacija da dobri nogometaši, ne moraju nužno biti i dobri treneri....

Hajduk je i u drugoj utakmici izgubio 1:0


Jadro48: Hajduk je bio favorit, ali samo za zagrižene dalmoše koji ne vide dalje od Velebita, a svaki iole realniji, znao je da Hajduk ne može ni među prva 4 u našoj ligi. Najbolji su mi bili ona šačica u kladionici, koji su trpali na hendikep haha, pa to vidiš da je priglupo i još uvjeravaju sve oko sebe.

ajmooooo!!!: Hajduk zaslužuje prave ljude u upravi i trenera, a ne praktikante koji se za masne pare uče i stječu iskustvo na svojim greškama, a Hajduk guraju u propast. Hajduk zaslužuje pravog gazdu, a ne ovakve misionare koji ga žele prodati čudnim ljudima... nije u soldiima sve.

Blackforce: ovaj 'jajdug' je sramota hrvatskog nogometa, prvo Shelbourne pa Debrecen (ukupno 8:0), Žilina a sad tam neka Dila Gori