CHELSEA U EUFORIJI

Junak Ivanović: Vrijeme je za slavlje, imali smo tešku sezonu!

15.05.2013 u 23:31

  • +12

Chelsea - Benfica 2:1

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Branislav Ivanović oduševljen je nakon što je pogotkom u sudačkoj nadoknadi riješio finale Europske lige, a jako je zadovoljan i Rafa Benitez

Španjolski strateg Rafael Benitez ipak će iz Chelseaja otići kao pobjednik. Nakon što je tom klubu osigurao igranje Lige prvaka iduće sezone, osvojio je u srijedu i naslov pobjednika Europa lige.


Pogotkom srpskog nogometaša Branislava Ivanovića u 93. minuti klub iz Londona je slavio protiv Benfice 2-1, a Benitez je tako s trećim različitim klubom u karijeri osvojio europski trofej. Prije ove večeri je osvojio s Valencijom Kup UEFA-e 2004. godine, dok je već iduće godine postao prvak Europe s Liverpoolom.

'Bili smo pravi u nastavku. Odigrali smo stvarno odličnih drugih 45 minuta. Hvala mojim igračima, dobro smo se spremili za ovo, stvarno sam zadovoljan. Hvala i drugima koji su nam pomogli na ovom putu,' rekao je trener Benitez koji je u Amsterdamu po pretposljednji put vodio Chelsea.

'Vrijeme je za slavlje. Imali smo tešku sezonu, bilo je i padova i uspona, no na kraju ipak slavimo. Osjećaj je fantastičan. Zaslužili smo ovo,' rekao je strijelac pobjedonosnog pogotka Ivanović.