KRIV - NIJE KRIV

Zvonimir Boban uzvratio njemačkoj legendi

08.04.2013 u 15:53

Bionic
Reading

Dosta je prašine podigla izjava legendarnog njemačkog nogometaša Franza Beckenbauera koji je vratara Juventusa, Gigija Buffona, nazvao penzionerom, opisavši negativnim njegov nastup na ogledu Bayerna i Juventusa...

Začudo, krajnje pristojno je na takvu uvredu reagirao sam Buffon koji je izrazio poštovanje spram Beckenbauera i rekao da poštuje ono što popularni Kaiser Franz veli. No, bilo je mnogo onih koji su napali takav udarac ispod pojasa Nijemca, a među njima je bio i legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban.

'Poštujemo svi mi ono što je Beckenbauer radio kao nogometaš. Bio je gospodin na travnjaku i izvan njega, ali ova izjava o Buffonu mi je potpuno promašena. Uostalom, ako je negdje pogriješio Buffon onda je to bilo kod drugog, a ne kod prvog pogotka kako kaže Beckenbauer. Ali, bilo je nisko. Za mene je Buffon i dalje fantastičan vratar, sigurno jedan od najboljih na svijetu,' rekao je Boban.

Potom je Boban dodao i što nedostaje ovom Juventusu.

'Radamel Falcao bi bio idealan sada u Juventusu. Šteta, klub je radio neke transfere i trošio novce vrlo loše. Uzmite za primjer Krasića, Diega i još neke. Za te novce se mogao kupiti Falcao i to bi bio pun pogodak,' ustvrdio je Boban.