ČETVRTFINALE LP

Kako i gdje danas gledati Mandžukića, Messija, Ibrahimovića...

02.04.2013 u 10:09

Bionic
Reading

U četvrtfinalu Lige prvaka u utorak su na rasporedu dvije vrlo atraktivne utakmice na MAXtv-u, Bayern - Juventus (Arenasport 1, 20.45) i PSG - Barcelona (Arenasport 3, 20.45)

Nakon što je objavljen ždrijeb svi su složni kako je definitivno najjači par četvrtfinala Lige prvaka sudar Bayerna i Juventusa. Prava je šteta što su se ova dva nogometna giganta srela već u četvrtzavršnici jer prema kvaliteti i jedni i drugi vrijede barem polufinala. Potvrdio je to i trener domaćih Heynckes koji je Juventus okarakterizirao kao 'najteži ždrijeb poslije Barcelone'. Cijelu najavu pročitajte OVDJE

Golovi & sažeci

Sve golove i sažetke utakmica Lige prvaka pogledajte OVDJE.

Ništa manje atraktivan nije susret PSG - Barcelona u kojem ćemo na djelu vidjeti najboljeg nogometaša današnjice Lionela Messija, zvijezdu Barcelone, te PSG predvođen motiviranim Zlatanom Ibrahimovićem – bivšim napadačem Barcelone. Messi je ove sezone postigao vrlo dobrih sedam golova u Ligi prvaka, dok je Zlatan na skromna dva. Tko zna, možda je baš čekao Barcelonu, a cijelu najavu pročitajte OVDJE

Ljubitelji nogometa tako imaju slatke brige koji susret gledati, Marija Mandžukića i društvo u sudaru protiv vodeće momčadi Serie A ili sudar superzvijezda u Parizu.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka
Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Za veći prikaz KLIKNITE na INFOGRAFIKU