KOBNA 85. MINUTA

Panika zbog Messijeve ozljede, liječnici smiruju

06.12.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Inače uvijek raspoložene tribine Nou Campa utihnule su u 85. minuti utakmice 6. kola skupine G Lige prvaka kada je najbolji nogometaš Barcelone Lionel Messi, nakon sudara s vratarom Benfice, pao na travnjak, te se primio za koljeno...

Nekoliko minuta ukazivana je pomoć genijalcu iz Rosarija, koji je nakon toga iznesen s travnjaka na nosilima. Prema prvim informacijama Barcelonine liječničke službe, Messi je zaradio udarac u vanjski dio lijevog koljena, no ne bi trebala biti riječ o ozbiljnijoj ozljedi. Nema većih oštećenja kada je taj dio tijela u pitanju.

Točnije, ozljeda je toliko blaga da je moguć Messijev nastup već tijekom vikenda u Primeri, a u najgorem slučaju će preskočiti taj nedjeljni ogled protiv Betisa.

Rekord po broju postignutih pogodaka u jednoj kalendarskoj godini, koji je postavio Gerd Müller 1972. godine (85), i dalje bježi Messiju za dva pogotka. Do kraja kalendarske godine Barcelona ima za odigrati još četiri utakmice, dvije u Primeri i dvije u Kupu kralja.

Spomenimo kako su Barcelona i Benfica na Nou Campu remizirali odigravši 0:0 pa su tako iz skupine prošli Katalonci i Celtic.