OČEKIVANE REAKCIJE

Evo što francuski mediji pišu o novom porazu Dinama

07.11.2012 u 08:31

Bionic
Reading

Nakon novog poraza Dinama u Ligi prvaka protiv PSG-a na Parku prinčeva francuski su mediji najviše pažnje poklonili fantastičnoj predstavi Zlatana Ibrahimovića koji je bio glavni pokretač svih akcija i golova pariške momčadi

Dinamo je u Parizu 'popio' četiri gola od PSG-a i tako nastavio niz od deset uzastopnih poraza u Ligi prvaka. Francuski mediji su nakon utakmice najviše pažnje poklonili švedskom virtuozu Zlatanu Ibrahimoviću koji je asistirao pri sva četiri gola.

'Protiv najslabije momčadi skupine PSG je došao do još jedne očekivane pobjede i tako si otvorio vrata drugog kruga', piše Le Figaro diveći se igri Ibrahimovića.

'Dosad je Ibrahimović bio uvijek strijelac, no protiv Dinama je Šveđanin dokazao kako zna fantastično uposliti svoje suigrače. Jednostavno ga nitko nije mogao zadržati', dodaje Le Figaro.

Drugi francuski list L'Equipe kako je PSG bez poteškoća svladao Dinamo te tako izbjegao bilo kakve glavobolje.

'PSG na krilima Ibrahimovića razbio Dinamo', naslov je Eurosporta koji piše dalje: 'Dinamo je u Pariz došao kako bi pokazali da nisu turisti jer im u Ligi prvaka im ne ide za razliku od domaćeg prvenstva'.

Goal.com navodi kako je PSG odličnom igrom u drugom poluvremenu potpuno deklasirao Dinamo te ističu fantastičnu igru Zlatana Ibrahimovića.